Event info

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen.

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
08:00 – 13:00 uur Gratis tassenafgifte op vertoon van startnummer
09:30 uur Startwave 1 
09:50 uur Startwave 2
10:10 uur Startwave 3
10:30 uur Startwave 4
10:50 uur Startwave 5
10:00 uur Aanvang ontbijt na de finish
12:30 uur Finish laatste deelnemers
13:00 uur +/- Einde ontbijt
14:00 uur +/- Einde evenement

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTEN IN WAVES


Om je in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te laten lopen, vertrekken de deelnemers in waves.

  • Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke wave je wilt starten;
  • Wil je wijzigen van wave, dan kun je dit zelf aanpassen (door in te loggen op jouw account), mits de gewenste startwave nog niet is uitverkocht;
  • Wijzigen van wave kan tot twee weken voor het evenement, hierna is het niet meer mogelijk om in een andere wave te starten.

REIZEN

Plan je reis ruim van tevoren en gun jezelf genoeg tijd om op tijd te komen. De start en finish bevinden in de Melkfabriek.  Hier kun je vanaf 08.00 uur o.a. jouw startnummer en bestelde shirt ophalen en tas achterlaten. Hier finish je ook, waarna je jouw verdiende medaille en lekkere ontbijt ontvangt. Onze DJ en speaker zorgen voor een goede sfeer!

Wij adviseren om zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer te reizen en gebruik te maken van de gratis tassenafgifte. Plan jouw reis op 9292.nl.

  • Het evenemententerrein is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Station Arnhem Centraal bevindt zich op 15 minuten lopen. Parkeren met de auto kan in Parkeergarage onder het Centraal station.

  • De parkeergarage onder Arnhem centraal is de dichtstbijzijnde parkeergarage. Houd vanaf de Amsterdamseweg of de Jansbuitensingel P Centraal aan. Wanneer je de Willemstunnel inrijdt, sla je in de tunnel rechtsaf. Bekijk hieronder de video hoe je de Willemstunnel inrijdt.

  • Kom je uit de buurt, dan kan je het makkelijkste met de fiets komen. Dit is het snelst en het makkelijkst en jouw fiets kun je natuurlijk gratis stallen in de beschikbare fietsenstalling op de markt.

STARTLOCATIE

De Inschrijving is geopend

De derde editie vindt plaats op zondag 21 november 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer