Inschrijven

KLM Urban Trail Arnhem

De KLM Urban Trail Arnhem is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. De vierde editie vindt plaats op zondag 20 november 2022.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt. Elke editie draait om een bijzondere loopervaring, dat is in Arnhem niet anders.

De inschrijving opent binnenkort op deze pagina. 

Tarieven (5 of 10 km)

Tarief inclusief ontbijt € 27,50
Daginschrijving € 31,-

 

Let op: dit jaar kun je het parcours enkel hardlopend afleggen.

GROEPSINSCHRIJVING

Je kunt je ook als groep inschrijven van 10 tot maximaal 50 personen voor € 27,50 per persoon. Indien je hulp nodig hebt bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een teamlid aan een bestaand team, lees dan onderstaande handleidingen door.

Aanmaken van een team/groep

Meedoen aan een team/groep 

5 km of 10 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 of 10 km. De 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 10 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam (indien ingeschreven voor zondag 6 november)
  • Medaille
  • Ontbijtpakket
  • Gratis tassenafgifte

Extra te bestellen

  • Een KLM Urban Trail Arnhem hardloopshirt voor € 20,-.

T-SHIRT

Voor de KLM Urban Trail Arnhem is er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen tijdens het inschrijven. Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen door in te loggen op jouw account.