Inschrijven

KLM Urban Trail Arnhem

De KLM Urban Trail Arnhem is een unieke loopervaring door de stad. Een bijzondere ontdekkingstocht waar sportiviteit, cultuur en architectuur samenkomen. De vierde editie vindt plaats op zondag 20 november 2022.

De KLM Urban Trail Series is een populair concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke- en stedelijke verkenningsloop door o.a. gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Kortom, plekken waar je (bijna) nooit komt.

De inschrijving is momenteel gesloten.

Tarieven (5 of 10 km)

Tarief inclusief een tasje met drinks & bites € 27,50
Daginschrijving € 31,-

 

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Vanaf 10 personen kun je je inschrijven voor het regulier tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook inbegrepen. Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden.

De inschrijving is momenteel gesloten.

5 km of 10 km

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 of 10 km. De 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de 10 km route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in waves.

DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam (indien ingeschreven voor zondag 6 november)
  • Medaille
  • Een tasje met drinks & bites
  • Gratis tassenafgifte

Extra te bestellen

  • Een KLM Urban Trail Arnhem hardloopshirt voor € 20,-.

T-SHIRT

Voor de KLM Urban Trail Arnhem is er een limited edition hardloopshirt ontworpen. Deze kun je voor € 20,- bestellen tijdens het inschrijven. Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen door in te loggen op jouw account.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen