Nieuws

november 2021

dinsdag 16.11.2021

LDDK-20191124-0037.jpg
Derde editie KLM Urban Trail Arnhem gaat door

Goed nieuws! De KLM Urban Trail Arnhem kan op een veilige manier doorgaan op zondag 21 november 2021. Wel wordt er tijdens deze editie gebruikt gemaakt van de Corona Check App. Bij ingang van de Melkfabriek wordt het Coronatoegangsbewijs van deelnemers gecontroleerd waarna zij een polsbandje ontvangen voor toegang tot het evenement. Wij vragen alle betrokkenen mee te helpen aan een veilige derde editie van de KLM Urban Trail Arnhem door de geldende maatregelen vanuit het RIVM zoveel als mogelijk in acht te nemen.

lees meer

zondag 21.11.2021

LDDK-20191124-0005.jpg
Weersverwachting zondag

Vandaag begint de dag in Arnhem bewolkt en de regen trekt in de eerste helft van de ochtend naar het zuidoosten weg. Daarachter wordt het wisselend bewolkt met ook wat zon en blijft het een aantal uur droog. Aan het begin van de middag neemt vanuit het noorden de kans op een bui toe. Om 9:00 uur is het 8 graden, om 13:00 uur een graad of 9, daarna koelt het weer een graad af. Er staat een matige noordwestenwind, windkracht 3. Door de wind voelt het een graadje frisser aan dan de thermometer in werkelijkheid aanwijst.

lees meer

zondag 21.11.2021

MicrosoftTeams-image.png
Herfstachtige editie KLM Urban Trail Arnhem een groot succes

ARNHEM - Na een lange periode zonder Urban Trail in Arnhem konden op zondag 21 november eindelijk de hardloopschoenen weer uit de kast. De Melkfabriek stond deze zondag in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. 5 of 10 km lopen dwars door het centrum, historische panden en langs prachtige Arnhemse highlights. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat begonnen de deelnemers aan het parcours door hartje binnenstad.

lees meer
De Inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Arnhem vindt plaats op zondag 19 november en je kunt nu inschrijven!

Lees meer