Run2Day Arnhem verzorgt een trainingsloop voor deelnemers van de KLM Urban Trail Arnhem

images

Op zondag 24 november is het dan zover; de tweede editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Elke KLM Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Arnhem niet anders, met 5 km en 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door Arnhem. Run2Day Arnhem en KLM Urban Trail Arnhem slaan de handen in een en bieden jou een gratis geschikte trainingsloop aan om je optimaal voor te bereiden.

De training start om 10.00 bij Run2Day Arnhem en bestaat uit traplooptechniek, loopscholing en interval. Train jij ook graag mee? Na een korte introductie zal je elementen uit het parcours alvast op je hardloopschoenen ontdekken. Na de loop is er tijd voor koffie en thee.

Doe jij mee aan de gratis trainingsloop op 27 oktober om 10.00 uur? Je kunt je aanmelden tijdens het inschrijven of achteraf door in te loggen op jouw account. Let op: er is plek voor maximaal 100 deelnemers tijdens de training en vol = vol!