Alle 21 locaties bekend

images

Nog iets meer dan twee weken en dan zijn o.a. Foodhall Arnhem, Pathé Arnhem, Ekoplaza, Stadhuis Arnhem het decor van de tweede editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Deelnemers gaan bij deze locaties door de hoofdingang naar binnen en lopen vervolgens door het gebouw heen. Een nieuw parcours met nieuwe locaties brengt de lopers door het centrum van Arnhem.  

Deelnemers krijgen ook dit jaar weer de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 6 km of 10 km. De start vindt tussen 9:30 en 11:00 uur plaats op de Markt. Na een belevenis van sportiviteit, cultuur en entertainment finishen de deelnemers in een unieke gebouw, de Eusebiuskerk. Bij de finish ontvangen de deelnemers de welverdiende KLM Urban Trail-medaille en krijgen de lopers een heerlijk ontbijt aangeboden van Picnic.  

Bij een KLM Urban Trail is niet de tijd belangrijk, maar draait het om een unieke loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen waar je anders nooit komt. Bekijk de volledige parcourskaart op de website en blijf op de hoogte via de Facebook en Instagram van de KLM Urban Trail Arnhem. 


KLM supporter van running 
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties. 

Inschrijven 
Heb jij ooit wel eens door de Koepelgevangenis willen lopen of door een museum willen hardlopen? Schrijf je dan in voor de KLM Urban Trail Arnhem via www.klmurbantrailarnhem.nl Wacht niet te lang, want de startbewijzen gaan snel.