KLM Urban Trail Arnhem een ware ontdekkingstocht door fantastische urban locaties

images

Op zondag 24 november stonden er 1.900 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Arnhem. Voor het tweede jaar op rij was het evenement in trek bij de hardlopers. De stad Arnhem heeft zich met een mooi parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal highlights van de tweede editie waren de Koepelgevangenis, de Coberco Melkfabriek, Foodhall Arnhem en de Eusebiuskerk. Samen met nog 17 andere locaties was het een groot succes.

Na het eerste startschot op de Markt in het centrum van Arnhem volgden maar liefst 21 locaties op de route van de KLM Urban Trail Arnhem. Onder fijne omstandigheden konden de deelnemers genieten van een mooie ochtendloop. De temperaturen waren tijdens het startschot aan de koude kant, waarna de zon doorbrak en de fanatiekelingen zich konden opwarmen in de locaties. Zonder wedstrijdelement en met extra veel beleving konden de lopers een ontdekkingstocht van ongeveer 6 km of 11 km lopen.

In bijna alle locaties konden de lopers genieten van entertainment en samen met de toeschouwers maakte dit het evenement compleet. “Wat een mooie dag! Als organisatie zijn we zeer tevreden over het verloop van de dag. Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast en blij over de finish komen.” aldus Vivian Kouwenhoven, organisator van de KLM Urban Trail Arnhem. Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail Arnhem medaille aan de collectie toevoegen. Daarna werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijtpakket.

KLM supporter van running

Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Als supporter van hardlopen is KLM titelsponsor van de KLM Urban Trail Series: 13 runs per jaar door verschillende steden in Nederland. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Maastricht (30 november) en Eindhoven (8 december). Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.