Derde editie KLM Urban Trail Arnhem op 21 november

images

Op zondag 21 november 2021 gaat de KLM Urban Trail Arnhem weer van start. De derde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Arnhem leidt. Sportievelingen kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 km. De inschrijving is vanaf vandaag geopend.

De KLM Urban Trail Arnhem biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Arnhemse binnenstad: “Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo gaat het parcours door De Melkfabriek en het Nederlands Watermuseum. Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken”, aldus organisator Niels Roseboom.

Hoopvol gestemd
De editie van 2020 kon door COVID-19 geen doorgang vinden, maar voor de editie in 2021 is de organisatie hoopvol gestemd: ''Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, rekenen wij erop dat ons evenement in het najaar veilig kan verlopen'', zegt Roseboom. ''Er komen steeds meer vaccins beschikbaar en ook de testmogelijkheden worden uitgebreid. Dat zijn, afgezien van alle onzekerheden, gunstige factoren bij de bestrijding van COVID-19. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico's te vermijden.'' Mocht de KLM Urban Trail Arnhem onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 21 november 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Arnhem. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie in De Melkfabriek. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na hun inspanning worden ze beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Kalender 2021
De KLM Urban Trail Series wordt in 2021 georganiseerd in Utrecht, Leeuwarden, Groningen, Amsterdam, Haarlem, Arnhem en Eindhoven. In 2022 organiseren we weer een volledige serie met 12 runs. Elke KLM Urban Trail laat hardlopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de vaak verborgen bezienswaardigheden van een stad. Deelnemers lopen over pleinen en bruggen, door kerken en theaters en langs tal van andere unieke locaties.

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running en naamgever  van de KLM Urban Trail Series.

Inschrijven
Inschrijven kan hier. 

 

De Inschrijving is geopend

De derde editie vindt plaats op zondag 21 november 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer