Blije gezichten en bijzondere locaties bezorgen een warm gevoel bij koude editie KLM Urban Trail Arnhem

images

Op zondag 20 november vormde de Gelderse hoofdstad het toneel voor de KLM Urban Trail series. Tijdens de vierde editie van de KLM Urban Trail Arnhem deden er zo’n 1.300 deelnemers mee die middels een mooie en heuvelachtige route de stad konden ontdekken. De temperatuur lag onder het vriespunt, maar zonder regen en harde windstoten was het goed hardloopweer. De veertien bijzondere locaties op het parcours gaven de KLM Urban Trail extra glans.

Dit jaar vond de start en finish plaats bij het Stadshuis van Arnhem. Met op de achtergrond de indrukwekkende Eusebiuskerk luidde het startsein voor de deelnemers die als eerste richting Jumpsquare Arnhem liepen. Bij deze eerste locatie kregen ze de mogelijkheid om te springen op de trampolines. Na Jumpsquare en nog een uitstapje bij de Brandweer werd de route vervolgd richting het gezellige centrum van Arnhem waar ’t Taphuys, Run2Day en de JEU de Boules Bar werden bezocht. De deelnemers die de 10 kilometer aandurfden, kregen na de splitsing een aantal heuvelachtige straatjes te verduren. De deelnemers die de extra kilometers en hoogtemeters overwonnen werden beloond met een aantal prachtige locaties, waaronder de Koepelgevangenis en het Montessori College. De 5 en 10 kilometer routes kwamen vlak voor het einde weer samen. Met veel enthousiasme en een heleboel respect werden de deelnemers binnengehaald bij de finish waar vervolgens een welverdiende medaille klaarlag.

Met dank aan alle vrijwilligers, unieke locaties en enthousiaste deelnemers was de KLM Urban Trail Arnhem 2022 er eentje om te onthouden.

Kalender
De organisatie hoopt alle deelnemers volgend jaar weer terug te zien bij de vijfde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Wil je in de tussentijd nog meer toffe steden ontdekken op deze leuke en sportieve manier? Dan hebben we goed nieuws voor je! Op zondag 11 december vindt er nog een KLM Urban Trail plaats in Eindhoven en binnenkort maken we de kalender voor 2023 bekend via klmurbantrailseries.nl.

KLM Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Series. Elke KLM Urban Trail laat lopers gedurende 5 of 10 kilometer kennismaken met de meeste bijzondere locaties uit een stad.

De Inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Arnhem vindt plaats op zondag 19 november en je kunt nu inschrijven!

Lees meer