Een sfeervolle stadsverkenning tijdens de KLM Urban Trail Arnhem 2023

images

Op zondag 19 november werd de binnenstad van Arnhem omgetoverd in een uniek hardloopparcours voor de vijfde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. Ruim 1100 deelnemers stonden aan de start bij het stadhuis. Het was een dag vol opwinding en ontdekking met gelukkig goed hardloopweer!

Met maar liefst 10 unieke locaties op de korte route en de aanvullende drie bijzondere locaties op de lange route was het een geslaagde ontdekkingstocht. Kunstgalerie Nick Twaalfhoven, Run2Day Arnhem en Rozet waren de eerste locaties die de deelnemers bezochten. Ze vervolgden hun weg naar Swapfiets, Museum Arnhem en de entertainment bij het Wijkcentrum Bakermat. Helaas moesten de deelnemers het zonder een bezoekje aan het Nederlands Watermuseum doen. Het museum was gesloten door waterschade.  

Luxor Live maakte er ook een feestje van op de route. Het hele gebouw werd ontdekt gepaard met opzwepende muziek. Daarna liepen deelnemers langs de tapmuur van ’t Taphuys. Op de lange route bezochten deelnemers de brandweerkazerne Arnhem Noord, PT Arnhem en het industriële terrein van de Melkfabriek. YOU The Gym was de sportieve afsluiter van het unieke parcours door de binnenstad van Arnhem.

Bij de finish kregen alle deelnemers een welverdiende medaille voor hun sportieve prestatie en werden er tasjes met drinks & bites uitgedeeld door Picnic. Vitamin Well zorgde voor een lekker verfrissend drankje. Tenslotte kon iedereen hun prestatie vastleggen bij de We Did It wall met de KLM-mascotte Bluey. De organisatie is de meewerkende locaties, vrijwilligers, entertainment en de enthousiaste deelnemers onwijs dankbaar. Dankzij jullie sportiviteit en enthousiasme was de KLM Urban Trail Arnhem weer een geslaagde editie!

KALENDER 2023

We lopen dit jaar nog maar twee KLM Urban Trails. Wil jij het jaar goed afsluiten? Ga mee op een leuke ontdekkingstocht door Leiden en Eindhoven. De KLM Urban Trail Series bestaat uit 12 avontuurlijke runs in de mooiste en leukste binnensteden van Nederland. Inschrijven voor Leiden en Eindhoven kan op www.klmurbantrailseries.nl.

KLM URBAN TRAIL SERIES

Hardlopen is leuk, maakt je fitter en je kunt het altijd en overal doen. Daarom is KLM supporter van running en titelsponsor van de KLM Urban Trail Seris. Elke KLM Urban Trail laat lopers middels een avontuurlijke run kennismaken met de meest bijzondere locaties uit een stad.

📸 🎥 Houd de komende dagen onze Instagram en Facebook pagina in de gaten, want daar worden in de loop van de week nog veel meer mooie foto’s en de officiële aftermovie geplaatst.