Parcours en locaties

De start- en finish bevinden zich in de Melkfabriek. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Swapfiets Arnhem

Swapfiets Arnhem is sinds 2019 niet weg te denken uit de hoek aan de Vossenstraat 1A. Voor een vast bedrag per maand krijg jij je eigen Swapfiets en wij zorgen ervoor dat hij altijd werkt. Met gratis service en reparaties binnen 48 uur, waar en wanneer je wilt. Kom tijdens de Urban trail een kijkje nemen!

Jeu de Boules Bar

JEU is de eerste jeu de boules bar in Arnhem. Sinds de opening van JEU heeft de aloude sport zijn eigen plek in het centrum van Arnhem gekregen, alleen dan in een nieuw jasje. Jeu de boules is allang niet meer stoffig en de jonge generatie heeft de sport herontdekt. Het was dus de hoogste tijd om boules onder een dak te brengen met een gezonde dosis ballen, bier en bites. Bij JEU bestel de lekkerste streetfood en borrelplanken vanuit de open keuken. Kom jij een keer langs?

Rembrandt Theater

Het Rembrandt Theater werd in 1954 gebouwd aan het Velperplein, op de plek waar het Telegraaf en Telefoongebouw stond. Dat werd in de oorlog vernietigd. De plek, de stijl en het succes van de bioscoop maakten het Rembrandt Theater tot een van de symbolen van de Arnhemse wederopbouw. Het gebouw is ontworpen door de Arnhemse architecten C. Nap en G.J. van Ede. Het heeft een functionalistische stijl, met typerende jaren vijftig accenten. Bijzonder zijn de Italiaanse natuurstenen gevelelementen met reliëfs van de hand van John Grosman. Hij maakte ook de mooie sgraffitowand in de bovenfoyer. Op 31 december 2016 sloten de deuren van het theater. Ad Hoc zorgt momenteel samen met Club Rembrandt voor het beheer van het pand totdat de vernieuwing begint.

 

De Inschrijving is geopend

De derde editie vindt plaats op zondag 21 november 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer