Parcours en locaties

Deze informatie betreft editie 2021 en wordt bijgewerkt zodra nieuwe informatie voor handen is.

De start- en finish bevinden zich in de Melkfabriek. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. Hieronder vind je het parcours en een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt.

Parcourskaart

  • Start & Finish: Melkfabriek
  • 15 locaties
  • 1 verzorgingspost

Het evenemententerrein bevindt zich in de Melkfabriek. Hier kun je vanaf 8:30 uur jouw startnummer afhalen, vragen stellen, shirt ophalen, tas achterlaten en finish je ook weer na ongeveer 5 of 10 km. Hier ontvang je ook het ontbijtpakket inclusief je welverdiende medaille. 

Klik hier om de parcourskaart te openen. 

Hieronder vind je een overzicht van alle locaties.

Nederlands Watermuseum

Dit museum is een écht doe-museum waar je van alles te weten komt over water. Daarnaast leer je alles over dijkbeheer, drinkwater en grondwater. En over watergebruik in Nederland en de rest van de wereld. Kom jij hier een kijkje nemen en meer leren over wat ons land zo bijzonder maakt?

Foodhall Arnhem

Foodhall Arnhem is gelegen aan de Rijnkade in het centrum van Arnhem. In onze hal worden diverse wereldkeukens samengebracht op één plek. Iedere stand heeft zijn eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Wanneer je bij ons binnenloopt, beleef je alle diverse culturen op een plek. Alles wordt vers bereid en klaargemaakt waar je bij staat! Kom jij de sfeer bij ons proeven?

PT Arnhem

Zit je goed in je vel, dan straal je dit uit. Voor de een betekent dit het ideale gewicht bereiken en voor de ander meer spieren kweken of fit worden en blijven. Met personal training in Arnhem leer je dit te stimuleren om ervoor te zorgen dat jij goed in je vel komt. 

Run2Day Arnhem

Welkom bij Run2Day Arnhem, wij zijn dé hardloopspeciaalzaak van Arnhem. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreide hardloopanalyse. Onze experts zullen je tijdens de analyse de verschillende merken en modellen laten ervaren via ons adviesmethode. Met een breed assortiment aan hardloopschoenen kunnen iedere sporter van dienst zijn. Van recreatieve hardloper, trailrunner, baanatleet tot all-round sporter.

Jeu de Boules Bar

JEU is de eerste jeu de boules bar in Arnhem. Sinds de opening van JEU heeft de aloude sport zijn eigen plek in het centrum van Arnhem gekregen, alleen dan in een nieuw jasje. Jeu de boules is allang niet meer stoffig en de jonge generatie heeft de sport herontdekt. Het was dus de hoogste tijd om boules onder een dak te brengen met een gezonde dosis ballen, bier en bites. Bij JEU bestel de lekkerste streetfood en borrelplanken vanuit de open keuken. Kom jij een keer langs?

Stadsvilla Sonsbeek

Bovenop de Hartjesberg in Park Sonsbeek staan Stadsvilla Sonsbeek en de Palatijn. Het gehele jaar zijn de terrassen geopend die beiden een prachtig uitzicht bieden over het park en de stad Arnhem. In de donkere maanden is het goed vertoeven bij kaarslicht op tafel.

Molenplaats Sonsbeek

Arnhem is een groene stad om trots op te zijn. Aan de rand van Park Sonsbeek ligt ons bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek: dé plek voor informatie en inspiratie over groen en groenbeleving in Arnhem.

Swapfiets Arnhem

Swapfiets Arnhem is sinds 2019 niet weg te denken uit de hoek aan de Vossenstraat 1A. Voor een vast bedrag per maand krijg jij je eigen Swapfiets en wij zorgen ervoor dat hij altijd werkt. Met gratis service en reparaties binnen 48 uur, waar en wanneer je wilt. Kom tijdens de Urban trail een kijkje nemen!

De Beren Arnhem

Midden in de Oude Stationsstraat op de looproute naar het centrum én direct naast de bioscoop is restaurant De Beren Arnhem gevestigd! In de zomermaanden kun je genieten van onze gerechten op ons gezellige terras!

Het Rozet / De Historische kelders

Na de succesvolle edities van de KLM Urban Trail in Arnhem keert het populaire evenement op zondag 21 november terug. Ook dit jaar wordt een bijzondere editie met toffe (nieuwe) locaties en verrassend nieuwe parcoursen van 5 km en 10 km door de binnenstad van Arnhem. Ook het Rozet / Historische Kelders is opgenomen als onderdeel van het bijzondere hardloopevenement. Ga jij de trappen bedwingen en de kelders ontdekken loop dan mee!

Eusebius

In de Eusebius maak je een reis door de tijd: van de 21ste eeuw helemaal terug naar de vroege middeleeuwen. Geniet van het fantastische uitzicht op de skyline van Arnhem vanuit de panoramalift (tot 73 meter hoogte) en de glazen balkons. Durf jij?

Rembrandt Theater

Het Rembrandt Theater werd in 1954 gebouwd aan het Velperplein, op de plek waar het Telegraaf en Telefoongebouw stond. Dat werd in de oorlog vernietigd. De plek, de stijl en het succes van de bioscoop maakten het Rembrandt Theater tot een van de symbolen van de Arnhemse wederopbouw. Het gebouw is ontworpen door de Arnhemse architecten C. Nap en G.J. van Ede. Het heeft een functionalistische stijl, met typerende jaren vijftig accenten. Bijzonder zijn de Italiaanse natuurstenen gevelelementen met reliëfs van de hand van John Grosman. Hij maakte ook de mooie sgraffitowand in de bovenfoyer. Op 31 december 2016 sloten de deuren van het theater. Ad Hoc zorgt momenteel samen met Club Rembrandt voor het beheer van het pand totdat de vernieuwing begint.

 

Musispark

Het Musispark biedt naast de mogelijkheid voor recreatie aan de Lauwersgracht, ook een rijke kijk in het verleden. Zo stonden er vroeger op deze plek stadsmuren en vestingswerken.