Parcours en locaties

Voor de KLM Urban Trail Arnhem op zondag 19 november 2023 wordt een supergaaf parcours ontwikkeld. Je kunt kiezen voor een korte route van ongeveer 5 - 6 km of een lange route van ongeveer 10 - 12 km. Vanaf de start ontdek je de binnenstad vol gezellige straten, pleinen, historische gebouwen en andere bezienswaardigheden. 

Stap voor stap maken we alle locaties bekend. Kom regelmatig terug op deze pagina om te zien welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Benieuwd welke bezienswaardigheden vorig jaar in het parcours zaten? Bekijk ze hier.

PARCOURSKAART

De start- en finishlocatie is het Stadhuis van Arnhem. De parcourskaart wordt later bekend gemaakt.

Run2Day Arnhem

Run2Day is dé hardloopspeciaalzaak van Arnhem. Hier kan je terecht voor een uitgebreide hardloopanalyse zodat je schoenen kunt kiezen die passen bij jouw loopstijl. Onze experts zullen je tijdens de analyse verschillende merken en modellen laten ervaren.

Van recreatieve hardloper tot trailrunner, en van baanatleet tot all-round sporter. Met een breed assortiment aan hardloopschoenen kan Run2Day Arnhem iedere runner van dienst zijn.

Actie: alle deelnemers van de KLM Urban Trail Arnhem ontvangen bij inschrijving een korting van € 15,- op nieuwe hardloopschoenen. Zo sta je met het juiste schoeisel aan de start!  👟

Swapfiets Arnhem

Swapfiets is 's werelds eerste 'bike as a service' bedrijf met een circulair businessmodel dat is opgericht in 2014 in Nederland. Het concept van Swapfiets is vrij eenvoudig: voor een vast bedrag per maand hebben Swapfiets-leden altijd een werkende fiets. En zijn er onverhoopt problemen, dan wordt de fiets binnen 48 uur gerepareerd of direct vervangen zonder extra kosten.

Swapfiets is in Nederland beschikbaar in meer dan 50 plaatsen en dus ook in Arnhem!

'T Taphuys

Rennen langs 100 tapkranen, dat wilden we ook dit jaar jullie niet ontnemen. Dit jaar loop je recht door 't Taphuys met de KLM Urban Trail. Normaal mag rennen niet en neem je natuurlijk rustig de tijd om je biertje of wijntje uit te kiezen, maar voor deze dag maken ze een uitzondering!

YOU The Gym Arnhem

YOU The Gym is twee keer tot beste sportcentrum van Arnhem uitgeroepen. Deze sportschool is perfect gelegen midden in het centrum. Ideaal voor de sportliefhebbers en de deelnemers van de KLM Urban Trail Arnhem. Hun missie is om dé sportschool te zijn waar volhouden leuker en makkelijker is dan opgeven. Je wordt daarbij optimaal geholpen om je sportieve doelstellingen te behalen. 

De Inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Arnhem vindt plaats op zondag 19 november en je kunt nu inschrijven!

Lees meer