Parcours en locaties

De start- en finish bevinden zich in de Melkfabriek. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. Hieronder vind je een overzicht van de locaties die bekend zijn gemaakt. Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Rembrandt Theater

Het Rembrandt Theater werd in 1954 gebouwd aan het Velperplein, op de plek waar het Telegraaf en Telefoongebouw stond. Dat werd in de oorlog vernietigd. De plek, de stijl en het succes van de bioscoop maakten het Rembrandt Theater tot een van de symbolen van de Arnhemse wederopbouw. Het gebouw is ontworpen door de Arnhemse architecten C. Nap en G.J. van Ede. Het heeft een functionalistische stijl, met typerende jaren vijftig accenten. Bijzonder zijn de Italiaanse natuurstenen gevelelementen met reliëfs van de hand van John Grosman. Hij maakte ook de mooie sgraffitowand in de bovenfoyer. Op 31 december 2016 sloten de deuren van het theater. Ad Hoc zorgt momenteel samen met Club Rembrandt voor het beheer van het pand totdat de vernieuwing begint.

 

De Inschrijving is geopend

De derde editie vindt plaats op zondag 21 november 2021. Uiteraard volgen we de ontwikkelingen nauwgezet en zullen we alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico’s te vermijden.

Lees meer