Parcours

Als deelnemer krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van 5 km of 10 km! Het parcours van 5 km is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om ook mee te doen. Bij de 5 km zul je door iets minder locaties en gebouwen lopen dan de 10 km. Je geeft je keuze voor hardlopen of wandelen en de afstand op het inschrijfformulier aan. Tijdens het lopen kun je in het moment het besluit maken om bij de splitsing op het parcours te kiezen voor de 5 km of de 10 km. Dit staat op de splitsing duidelijk aangegeven. Er wordt één tarief gehanteerd voor de inschrijving, ongeacht welke afstand je loopt of wandelt. De start en de finish van beide routes is op hetzelfde punt.

LOCATIES

Kom regelmatig terug om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd.

Ekoplaza

Het klinkt heel logisch, maar hier is alles biologisch. Neem lekker een appeltje mee voor onderweg 😊

You. The Gym

Ga jij de challenge aan!? Door eerst meerdere intensieve, explosieve bewegingen te trotseren om vervolgens met boks- en trap technieken de “obstakels” te overwinnen, overmeesteren en omzeilen. Dat allemaal met een lach op je gezicht!

Trolley Bus Museum

Deze mannen waren in de vroege jaren al bezig met vernieuwen. De trolleybus was en is een revolutionaire uitvinding. Het trolleybusmuseum mag daarom niet ontbreken op ons parcours door Arnhem!

Arnhem Centraal Station

Je weet het hè: als het fluitje klinkt niet meer instappen! Maar hier hoeven jullie je helemaal niet druk om te maken, want wij lopen gewoon met z'n allen door het NS Station!

Run2Day

Een stukje historie is de Arnhemse binnenstad niet vreemd. Run2Day heeft zelfs haar inrichting dusdanig aangepast dat de historie ook in de winkel zichtbaar is. Ga jij met je loopmaatjes de uitdaging aan? Dan loop je door het ‘’hardloop Walhalla’’ van Arnhem. In de winkel ligt de sprintbaan voor je klaar en zullen de trainers van Run2Day je aanmoedigen.

Naast dat Run2Day meedoet als locatie organiseren zij ook een trainingsmoment voor 100 deelnemers op 27 oktober om 10.00 uur. Dit is de perfecte voorbereiding op de run van 24 november. De looptraining zorgt ervoor dat je voorbereid bent voor de meters en trappen die je moet zien te trotseren.

Run2Day ontvangt je graag op zondagochtend 27 oktober om 10.00 uur in de winkel op de Rijnstraat 70 in Arnhem. Na een korte introductie zul je rond 10.15 uur in groepjes de stad in trekken. Ben jij er ook bij? Je kunt je gratis aanmelden door in te loggen op jouw account. Let op! Er is plek voor maximaal 100 deelnemers tijdens de training en vol = vol!

Rozet

Gaan we hier omhoog? Oh jazeker! Een kleine kuitenbijter van vijf verdiepingen in het Rozet-gebouw, met een schitterend uitzicht over het centrum van Arnhem vanaf het dakterras als beloning. Alle tijd van de wereld, komt helemaal goed!

De Brandweer Arnhem-Noord

We hebben ongelofelijke haast! Met loeiende sirenes rukken ze hiervandaan uit. Wij nemen je mee voor een uniek kijkje achter de schermen bij de gloednieuwe brandweerkazerne in Arnhem, een beetje afkoeling is wel nodig in onze ontdekkingstocht door Arnhem!

Historische kelders 

Dit wordt zo vet! We duiken onder de winkelstraten van Arnhem en lopen door de eeuwenoude Historische Kelders onder de stad. Zo krijg je gelijk een lesje geschiedenis!

Wall of Fame Arnhem

Een statement binnen Arnhem. Dé Wall of Fame, de Arnhemse grafitti hotspot op de Rijnkade! Een stukje rauwe kunst en een oog om langs te lopen.

De Foodhallen Arnhem - Fanzone KLM Urban Trail Arnhem

De Foodhall, de Foodhall, is die al open? Jazeker. Wij zijn nu ruim 6 maanden open en willen heel Arnhem en omstreken onze mooie halen laten zien. Dit kan nu dus ook door middel van de Urban Trial. Loop door de mooiste horecagelegenheid van Arnhem en waan je in de verschillende keukens. Van Thais, Chinees tot aan een vegetarische Foodtruck alles is aanwezig. Laat je verleiden voor een drankje, cocktail of koffie aan de schitterende bar of neem een plekje op ons terras of stadstrand. De Foodhall bied het allemaal. Dit wil jij toch niet missen?

De Koepelgevangenis

Mogen we er nog wel uit? Een zeer bijzondere locatie waar rennen vroeger niet werd getolereerd. Een plek die 130 jaar gesloten was voor buitenstaanders opent voor de KLM Urban Trail Series van Arnhem haar deuren voor de hardlopers. Even een kijkje nemen in een cel en gauw weer door met ontsnappen via de achterkant.