Vorige edities

2022

BIJZONDERE LOCATIES BEZORGEN EEN WARM GEVOEL BIJ KOUDE EDITIE KLM URBAN TRAIL ARNHEM

Op zondag 20 november vormde de Gelderse hoofdstad het toneel voor de KLM Urban Trail series. Tijdens de vierde editie van de KLM Urban Trail Arnhem deden er zo’n 1.300 deelnemers mee die middels een mooie en heuvelachtige route de stad konden ontdekken. De temperatuur lag onder het vriespunt, maar zonder regen en harde windstoten was het goed hardloopweer. 

Foto's Aftermovie
2021

Herfstachtige editie KLM Urban Trail Arnhem een groot succes

Na een lange periode zonder Urban Trail in Arnhem konden op zondag 21 november eindelijk de hardloopschoenen weer uit de kast. De Melkfabriek stond deze zondag in het teken van de derde editie van de KLM Urban Trail Arnhem. 5 of 10 km lopen dwars door het centrum, historische panden en langs prachtige Arnhemse highlights. Met voldoende voorzorgsmaatregelen en een ruime startstraat begonnen de deelnemers aan het parcours door hartje binnenstad.

Sfeerverslag Foto's Aftermovie
2019

Een ware ontdekkingstocht

Op zondag 24 november stonden er 1.900 deelnemers aan de start bij de KLM Urban Trail Arnhem. Voor het tweede jaar op rij was het evenement in trek bij de hardlopers. De stad Arnhem heeft zich met een mooi parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal highlights van de tweede editie waren de Koepelgevangenis, de Coberco Melkfabriek, Foodhall Arnhem en de Eusebiuskerk. Samen met nog 17 andere locaties was het een groot succes.

Foto's Aftermovie
2018

Lopen, wandelen en bier tappen tijdens eerste Arnhem Urban Trail

Bijna 2.000 sportievelingen stonden zondagochtend 25 november aan de start van de eerste editie van de Arnhem Urban Trail, het twaalfde event van de Urban Trail Series 2018. Naast hardlopen en wandelen konden er ook biertjes worden getapt in ‘t Taphuys Arnhem. 

Foto's Aftermovie
De Inschrijving is geopend

Yes! De volgende KLM Urban Trail Arnhem vindt plaats op zondag 19 november en je kunt nu inschrijven!

Lees meer