Vrijwilligers

AANMELDEN

Wil je als vrijwilliger ondersteunen? Dat kan vanaf 2020.

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk een aantal regels verbonden.

ZONDER JOU GEEN KLM URBAN TRAIL

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. 

Welke taak jij ook krijgt; je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement.
• Je krijgt een uniek crew shirt.
• Gratis ontbijtpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement.

CREW CASH ACTIE

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer personen aanmeldt, ontvang je € 25,00 per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 personen ontvang je zo € 250,00 voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,00 euro per persoon. We doen ons best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen. Groepen kunnen zich aanmelden via het contactformulier op deze pagina.

VRAGEN?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres contact@arnhemurbantrail.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

Mogelijk bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, dox, xls, pdf